Waterfles en drinkfles bedrukken

Versterk je merk met waterflessen en drinkflessen van jouwdrukker.nl. Laat je favoriete waterfles of drinkfles met jouw logo drukken in hoge kwaliteit!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Van welk materiaal zijn waterflessen gemaakt?

Onze waterflessen zijn van allerlei materialen gemaakt! En elk heeft zo z'n eigen pluspunten:

Roestvrij staal: Sterk, voelt kwalitatief en houdt je drankjes op temperatuur.

Plastic: Lekker licht, beschikbaar in allerlei kleuren en vaak lager in prijs.

Glas: Goed voor de planeet, stevig en geeft een luxueuze look & feel.

Aluminium: Stevig lichtgewicht met een modern design.

Siliconen: Lekker buigzaam, opvouwbaar en perfect voor on-the-go.

Bamboe: Milieuvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en een gave uitstraling.

Kies maar wat het beste bij je past!

Waarom zijn waterflessen en drinkflessen ideaal als promotiemiddel?

Een drinkfles met logo is echt geweldig om reclame te maken. Het is een simpel maar origineel idee om een bedrukte drinkfles te hebben. Deze cadeautjes gaan lang mee en reizen overal met je mee. De beste dingen van het bedrukken van waterflessen? Het is een duurzaam product in gebruik en ons enorme assortiment zorgt dat er voor ieder wat wils is. Daarnaast neem je ze overal mee naartoe, hierdoor blijf je als bedrijf super zichtbaar!

Kan mijn waterfles of drinkfles in de vaatwasser?

Ja, over het algemeen zijn veel waterflessen en drinkflessen vaatwasmachinebestendig. Het is echter belangrijk om de specifieke instructies te controleren die op onze website bij elke fles worden verstrekt. Omdat dit per fles verschilt kan je deze informatie vinden in de veelgestelde vragen sectie op de productpagina. Sommige flessen kunnen gevoeliger zijn voor beschadiging of slijtage in de vaatwasser, vooral als ze ingewikkelde ontwerpen, speciale coatings of bepaalde soorten deksels hebben. Bij twijfel is het veiliger om je fles met de hand te wassen om de levensduur ervan te waarborgen. Jouw bedrukte logo zal langer in de oorspronkelijke staat blijven.

Welke grootte waterfles moet ik kiezen?

De grootte van je waterfles kiezen? Dat hangt echt af van jouw stijl en ritme. Flessen komen meestal in maten van 500 ml tot 1 liter. Voor dagelijks gebruik is 500 ml top. Voor sportieve dagen of trips is een bigger is better-fles van 750 ml tot 1 liter handig. Zo blijf je altijd fris en fruitig. Kies gewoon hoeveel je normaal drinkt en hoe vaak je wilt bijvullen. Easy peasy!

Is mijn drinkfles ook geschikt voor andere dranken?

Ja, je kunt een drinkfles vaak gebruiken voor verschillende dranken, zoals water, sap, sportdrank, thee en zelfs sommige soorten koffie. Maar let wel op dat bepaalde dranken, zoals hete vloeistoffen of koolzuurhoudende dranken, misschien niet goed samengaan met je drinkfles. Mocht je toch hete dranken in de waterfles willen stoppen raden we aan een thermofles aan te schaffen.

Wat is het verschil tussen een drinkfles en waterfles?

Een drinkfles en een waterfles zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt, maar dezelfde producten inhouden. Het belangrijkste verschil ligt voornamelijk in de context en de nadruk op het type drank dat wordt gedragen en geconsumeerd. In veel gevallen worden de termen echter door elkaar gebruikt, met uiteindelijke hetzelfde doel. Beide soorten flessen zijn bedoeld om je drankjes mee te nemen en ervan te genieten, waar je ook bent. Dus no worries!

Welke print technieken worden gebruikt om waterflessen te bedrukken met mijn logo?

Om je logo op waterflessen te printen, kunnen verschillende drukmethoden worden gebruikt. Gangbare technieken zijn onder andere zeefdruk, tampondruk, digitale druk en lasergravure. De keuze hangt af van de complexiteit van je logo, het aantal kleuren, het materiaal en de hoeveelheid. Hier een korte beschrijving om je een keuze te helpen maken:

Zeefdruk: Inkt wordt door een zeef geperst om een afbeelding te drukken. Geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en grote hoeveelheden.

Tampondruk: Inkt van een plaat naar het object via een siliconen stempel. Ideaal voor oneffen oppervlakken en kleinere oplages.

Digitale druk: Directe inkttoepassing via digitale bestanden. Geschikt voor complexe ontwerpen en kleinere hoeveelheden.

Lasergravure: Graveren met een laserstraal voor duurzame markering. Vooral goed voor metalen en houten oppervlakken.

Hoe snel wordt mijn bedrukte waterfles geleverd?

De levertijd van je bedrukte waterflessen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder van onze productiecapaciteit, de complexiteit van de bedrukking, het aantal flessen dat je bestelt, de verzendmethode en je locatie. Gemiddeld genomen leveren wij jouw bedrukte drinkfles in één week. De exacte informatie per product is vindbaar op de productpagina waar je je productselectie maakt.

Hoe houdt ik mijn waterfles schoon?

Het is belangrijk jouw waterfles goed schoon te houden! Dit zorgt ervoor dat jij langer van je drinkfles kan genieten. Een aantal tips:

Spoel dagelijks: Spoel je fles dagelijks met warm water, zelfs als je alleen water hebt gedronken.

Milde zeep: Gebruik een klein beetje zeep en warm water als nodig, vermijd sterke chemicalische schoonmaak middelen.

Droogmaken: Zorg ervoor dat de fles volledig droog is voordat je deze afsluit.

Handwas: Handwas is beter om schade te voorkomen, tenzij het vaatwasserbestendig is.

Als je dit volgt, weten wij zeker dat je nog meer plezier hebt van je bedrukte waterfles!