De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Vlaggen bedrukken

Andere vlaggen

Waarom een vlag bedrukken goede marketing is!

Goede marketing is niet gratis, dat is zeker. Maar marketing hoeft niet altijd duur te zijn – zeker goede marketing niet! Of je nu groot nieuws hebt, reclame maakt of gewoon wilt bouwen aan jouw merk; een goed uitgedacht marketingmiddel werkt altijd beter dan met grote bedragen smijten. Reclamevlaggen zijn een kleine investering voor de lange termijn. Dit is waarom opvallen met bedrukte vlaggen goed werkt:

- Een groot voordeel van reclamevlaggen is dat ze goed zichtbaar zijn. Je kunt een eigen vlag bedrukken in veel verschillende maten en materialen. Voor grote evenementen of intieme sferen, er is voor ieder wat wils.
- Wat doe je als je je verveelt? Naar buiten kijken! Dat is precies waar de bedrukte vlaggen zijn. Als de mensen dan toch iets onthouden, laat het jouw merk zijn! Je kunt je vlag ontwerpen met een eigen logo of compleet design. Creatief ontworpen vlaggen trekken de aandacht en blijven beter bij.
- Reclamevlaggen zijn makkelijk om mee te nemen en snel opgezet. Zo heb je altijd je promotiemateriaal bij je! Wat je ook wilt bereiken, je brengt het zeker over.
- Een vlag van goede kwaliteit gaat lang mee. Waterbestendig materiaal kan veel hebben en zo voorkom je dat jouw vlag er niet mooi bij hangt.
Zo kun je dus op de lange termijn zelfs geld besparen met vlaggen bedrukken. Ideaal voor allerlei soorten promotie of een evenement dat je onder de aandacht wil brengen. Door een eigen vlag te ontwerpen steek je boven het maaiveld uit en val je goed op!

De stappen naar een vlag ontwerpen

Keuze is fijn, al kan te veel keuze het moeilijk maken. Hoe kies je de juiste vlag voor de juiste gelegenheid? Als het op vlaggen bestellen aankomt, is er voor iedere vraag een antwoord. In het bestelproces staat precies uitgelegd waar welk materiaal het best voor dient. Zo kun je gemakkelijk een geschikte vlag ontwerpen!

Hier moet je op letten bij vlaggen bestellen

Als de vlag voor binnen is, zijn alle materialen goed te gebruiken. De logische keuze hierbij is het normale materiaal, aangezien deze het meest geschikt zijn voor binnengebruik. Deze vlaggen worden ook netjes langs de randen omgezoomd, zodat de reclamevlag er altijd professioneel uitziet!

Als je de vlaggen buiten wilt gebruiken, is er de keuze voor ‘long-life materiaal’. Dit materiaal is heel klein geperforeerd in het oppervlak en niet omgezoomd, zodat deze mooi kan wapperen op een winderige dag. Een kleine tip van ons: maak gebruik van een opvallend logo! In de buitenlucht kun je zo extra opvallen en dit maakt het gemakkelijker te herkennen.

Welke soort reclamevlaggen kan ik bestellen?

Verschillende gebruiken vragen om verschillende materialen. De beslissing is aan jou, maar beachflags zijn voor meerdere doelen erg handig: de vorm valt goed op! De vlaggen zijn makkelijk op te zetten en af te breken en komen zelfs in een handige draagtas.

Klassiekers zijn de mastvlaggen en ook de langere baniervlaggen. Ideaal voor iedereen die al een mast heeft staan en simpelweg de vlag willen aanpassen, bekijk maar onze gratis templates. Ben je op zoek naar opvallend materiaal voor het pand? Dan bieden de gevelvlaggen en kioskvlaggen altijd uitkomst. Zo maak je indruk op iedereen op straat! Hier kun je alle soorten vlaggen bestellen.

En nog een voordeel: de bedrukking is aan beide kanten te zien. Zo wappert jouw promotie twee kanten op!

Vier tips voor vlaggen bedrukken: zo houd je ze mooi!

- Kies je voor ‘normaal’ vlaggenmateriaal? Houd deze dan weg van slechte weersomstandigheden. Zo blijft de vlag het langste mooi.
- Was een reclamevlag voorzichtig; een beetje zoals een wollen trui. Afhankelijk van hoe vaak de vlag wordt gebruikt, kun je deze maandelijks wassen. Dit helpt allebei met het behouden van de kleuren.
- Vouw de vlaggen niet nat op en leg ze niet nat in de kast. Laat ze uitgehangen drogen, zo blijven de kleuren lang goed.
- Houd beachflags uit de buurt van takken, kabels of grove texturen waar de vlag tegenaan kan waaien. Dan gaat je vlag écht lang mee en moet je niet telkens opnieuw vlaggen bestellen!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je jouwdrukker.nl.

 • Veel tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Lage prijzen

 • Altijd persoonlijke hulp

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__