Gerecyclede pennen

Omschrijving

Draag je steentje bij het milieu terwijl je reclame maakt! Te mooi om waar te zijn? Deze pennen van gerecyclede PET-flessen bewijzen het tegendeel. Ze zijn niet alleen een duurzaam alternatief om plastic pennen in kantoor te vervangen, ze dienen ook als marketingtool om je merk te verspreiden. Ze zijn daarbij ook hét perfecte milieuvriendelijke relatiegeschenk voor als je een strak budget hebt. Bedruk je logo, afbeelding of tekst op deze milieuvriendelijke pennen om je bedrijf te promoten en een groener imago uit te stralen!

  • Gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal
  • Vele kleuren beschikbaar
  • Niet beschikbaar in kleine oplage
Productspecificaties
Materiaal plastic van PET flessen
Afmeting 13,7 x 1,2 x 1,6 cm
Gewicht 12 gr
Printafmeting 3,5 x 1,2 cm
Druktechniek Zeefdruk | 1 kleur
Templates
Gids PDF
35 x 12 mm PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
  • Zeefdruk: zeefdruk productie wordt gebruikt om er voor te zorgen dat de bedrukking extra dicht is en van een hoge kwaliteit. Het productieproces gaat als volgt: de producten worden strak gespannen en vervolgens onder een zeef (scherm) geplaatst waarover een laag inkt wordt gestreken. De inkt hecht enkel aan het deel van het scherm dat doordringbaar is (jouw opdruk).

Het Gerecyclede pennen dat ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een offerte aanvragen?
  • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).

Kleuren: Blauw

Verwachte leverdatum

Kies je leverdatum. Als je op een afgelegen locatie woont, kunnen de verzendtijden langer zijn, lees meer over de verzendtijden in ons helpcentrum

Upload en controleer je bestanden voor vrijdag, 2 december 2022 09:30

€ 175,94 Ex btw

Kleuren

Oplage

Leverdatum