Onderzetters bedrukken

Onderzetters bedrukken

Voorkom kringen én maak reclame: Bedruk jouw onderzetters met je logo!

Ontdek ons horeca aanbod!

Ontdek ons horeca aanbod!

Van menu's en tafelkleden tot werkkleding en glazen, wij hebben alles wat je nodig hebt en meer! Altijd hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs.

Bedruk je eigen onderzetters

Onderzetters met foto of logo

Ontwerp jouw eigen onderzetters met een opvallende foto of jouw eigen logo. Het was nog nooit zo eenvoudig als met jouwdrukker.nl, geef je gasten een bedrukte onderzetter om te onthouden.

Tips voor je onderzetters gaat bedrukken

  • Ontwerp eenvoudig maar aantrekkelijk: Zorg ervoor dat het ontwerp van de onderzetters eenvoudig en aantrekkelijk is. Vermijd teveel tekst en gebruik kleuren die in lijn zijn met je merk.
  • Controleer op taal- en spelfouten: Zorg ervoor dat je het ontwerp van de onderzetters zorgvuldig controleert op taal- en spelfouten voordat je ze laat bedrukken. Dit voorkomt dat je uiteindelijk onderzetters ontvangt met fouten erop.
  • Bestel op tijd: Houd rekening met de productietijd van de onderzetters en bestel op tijd om ervoor te zorgen dat je ze op tijd ontvangt voor je evenement of promotie.

Onderzetters voor bar of restaurant

Als je een bar, pub of nachtclub hebt, wil jij zeker je onderzetters bedrukken op een opvallende manier zodat je gasten ze duidelijk zien. Heb je een café of restaurant? Kies voor bedrukte onderzetters die het beste bij jouw uitstraling past. Vergroot de zichtbaarheid van je merk en laat onderzetters met foto of tekst bedrukken die je vaker hergebruikt.
Welk type horeca gelegenheid je ook hebt, met een onderzetter worden je tafels beschermd en zullen je gasten je niet snel vergeten!

FAQ - Veelgestelde vragen over onderzetters

Van welk materiaal zijn onderzetters gemaakt?

Bij jouwdrukker.nl vind je bedrukte onderzetters met veel verschillende materialen zoals viltkarton, biologisch afbreekbaar karton, plastic en papier. Maar wees niet bang: We werken er hard aan om meer materialen, afwerkingen en ideeën toe te voegen zodat je meer verschillende onderzetters kunt laten bedrukken - het is nog maar het begin van de reis!

Hoe dik zijn bedrukte onderzetters?

We weten wat je denkt: Je bent bang dat als de onderzetters niet dik of sterk genoeg zijn om vloeistoffen te absorberen, ze vlekken op tafels of oppervlakken kunnen veroorzaken! We kunnen je gerust stellen. Naast hun sterke absorptievermogen, zijn de gepersonaliseerde onderzetters van jouwdrukker.nl verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van wat het beste bij je past. Elke onderzetter is gegarandeerd voor maximale functionaliteit: De kartonnen bierviltjes zijn bijvoorbeeld ongeveer 1,5 cm dik, terwijl de plastic onderzetters tussen de 0,5 en 1 mm zijn.

Hoe lang kun je bedrukte onderzetters gebruiken?

Het hangt allemaal af van het materiaal dat je kiest, maar over het algemeen zijn onze bierviltjes duurzaam! Kies je bijvoorbeeld voor vilt of kunststof, dan hebben ze het voordeel dat ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt en zijn ze bovendien wasbaar. Ze kunnen worden schoongeveegd met een doek (maar niet in de vaatwasser). Onderzetters van vilt en biologisch afbreekbaar karton zijn bijzonder absorberend dankzij hun poreuze samenstelling en bij zorgvuldig gebruik, kun je ze meer dan eens gebruiken!

Wat zijn de beschikbare vormen van speciale onderzetters?

De vormen die momenteel beschikbaar zijn voor het bedrukken van onderzetters zijn rond en vierkant. Dat weerhoudt ons er niet van om je te geven waar je naar op zoekt bent. Heb je een ander idee in gedachten? Vraag dan een offerte aan en wij komen binnen 24 tot 48 uur bij je terug met de oplossing die je zoekt!

Wat zijn de afmetingen van bedrukte onderzetters?

Afhankelijk van het type onderzetter dat je kiest, zijn dit de verschillende beschikbare maten:
- Kies je voor bierviltjes of ecologische onderzetters, is er keuze uit vierkant met een afmeting van 93x93 mm of rond met een diameter van 100 mm.
- Kies je voor kunststof onderzetters, dan kun je kiezen voor vierkant formaat met een afmeting van 98x98 mm of rond met een diameter van 95 mm.
- Kies je voor bierviltjes van vilt, dan vind je deze in een rond formaat met een diameter van 98 mm.

Hoe kan ik onderzetters bedrukken bij jouwdrukker.nl?

Je onderzetters bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk! We hebben de productpagina op een eenvoudige en intuïtieve manier gestructureerd, het enige dat je hoeft te doen is de trechter te volgen: Kies het formaat, de afdrukoptie, het aantal en de gewenste leveringsdatum, en je bent klaar! Het enige wat je hoeft te doen is het product aan de winkelwagen toe te voegen en te betalen. Een fluitje van een cent, niet?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in...