Keycords bedrukken en bestellen

Keycords zijn een echte must-have voor je bedrijf. Bij jouwdrukker.nl laat je goedkoop keycords bedrukken voor de beste prijs van Nederland.

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Waarom bedrukte keycords ideaal zijn voor al je evenementen

Jouw succesvolle buitenevenement is net afgelopen. Je ziet al je medewerkers opruimen en terwijl je iedereen bedankt voor hun harde werk, besef je dat je hun ook wel meer kan bedanken. Bijvoorbeeld, met een leuk relatiegeschenk. Maar wat geef je dan?
Meer

Keycords bieden veiligheid in verschillende soorten

Keycords zijn een geweldige manier om veiligheid binnen je bedrijf te verhogen. Ze kunnen zowel ID's als een ander ontwerp dragen dat het identificeren van de drager makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijflogo of -naam. Je kan hier bijvoorbeeld mee bepalen welke medewerker waar toegang tot heeft of van welk team de medewerker uitmaakt.

Zo zijn bijvoorbeeld onze full-colour keycords 20 mm voorzien van een metalen clip die makkelijk ID kaarten en lichte voorwerpen zoals sleutels en kleine zaklampjes vasthouden. Het maakt deze voorwerpen makkelijk toegankelijk.

Verder kun je jouw persoonlijke ontwerp, op basis van onze aanleverspecificaties, laten bedrukken. Dit kan vanalles zijn. Van logo's tot motto's, of zelfs een combinatie.

Keycords helpen bij merkbekendheid

De meeste bedrukte keycords komen samen met een ontwerp dat laat zien waar iemand werkt, wat tegelijkertijd het bedrijf promoot. Daarom kun je bij jouwdrukker.nl verwachten dat er genoeg ruimte is om je logo of ander bedrijfsgerelateerd ontwerp te bedrukken, zodat de ruimte ideaal benut wordt

Gepersonaliseerde lanyards verhogen merkbekendheid door continue zichtbaarheid. Als wandelende advertenties dragen ze het logo/slogan op openbare plaatsen en evenementen, vergrotend het bereik. Hun unieke ontwerp en kleur trekken aandacht, waardoor het merk opvalt. Bovendien versterken ze de band met het merk door dagelijks gebruik. Ze zijn kosteneffectief en bieden langdurige exposure, ideaal voor elke marketingstrategie.

Hoe kostenefficiënt zijn bedrukte keycords?

Als je op zoek bent naar een bescheiden maar toch bedachtzaam relatiegeschenk, zit je nooit fout met bedrukte keycords. Ze zijn niet alleen hoog in kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Je kan erop rekenen dat wij bij jouwdrukker.nl de behoeften van onze klanten op de eerste plaats zeten. We geven je een eerlijke prijsopgave en de snelst mogelijke levertijd.

Bij jouwdrukker.nl begrijpen we dat zakenrelaties erg belangrijk zijn. Daarom kun je op ons vertrouwen dat we jou helpen om die relaties goed te onderhouden. Neem contact met ons op als je verdere vragen hebt.

Welke keycord dikte is geschikt voor mij?

Lanyards zijn er in diverse diktes, waaronder 10, 15, 20 en 25 mm, om aan elke behoefte te voldoen. Dunne 10 mm lanyards zijn subtiel en licht, ideaal voor eenvoudige ID-kaarten. De 15 mm biedt een mooie balans tussen zichtbaarheid en comfort. Voor meer opvallende branding kies je de 20 of 25 mm, perfect voor het dragen van zwaardere items zoals sleutels. Bedrukte lanyards met logo versterken je merkidentiteit, maken je team herkenbaar en vergroten de zichtbaarheid op evenementen.


Minder